Keetje en Huuske

Onze originele en knusse overnachting heeft plaats voor 2 personen. Wakker worden aan de rand van het Spaarbankbos en de Boerenveensche plassen met hooguit het geloei van een koe of het gemekker van een geit, wie wil dat niet?

In 2016 hebben wij een bouwkeet opgeknapt tot B&B (gastadres Vrienden op de Fiets) waarbij we veel originele elementen terug hebben laten komen. Keetje staat aan de rand van ons erf, vanaf het terras heb je een weids uitzicht over het mooie Drentse landschap.

Keetje is ingericht met 2 één persoonsbedden, een keukentje met kookplaatje, koffiezetapparaat, waterkoker etc. Er is een tafel met twee stoelen met een prachtig uitzicht over de landerijen.  Het is eenvoudig….echter ‘eenvoud siert de mens’. De koelkast is gevuld, zodat je ’s ochtends op je eigen tijd kunt ontbijten.  Na overleg kun je bij ons aan tafel aanschuiven voor een warme maaltijd, ook zijn er verschillende adressen in de omgeving waar je heerlijk kunt eten.

In ’t Huuske is een douche, wastafel en een toilet. 

 ’t Huuske is tevens een rustpunt voor wandelaars en fietsers, zij kunnen gebruik maken van het tweede toilet en een kop koffie of thee zetten in het daarvoor ingerichte keukentje.

Wij genieten dagelijks van onze woonplek en vinden het fijn om anderen mee te laten genieten, wij heten jullie dus van harte welkom.