http://www.bbkeetje.nl/wp-content/uploads/2016/12/Banner1440_5.png
banner1440_5
http://www.bbkeetje.nl/wp-content/uploads/2016/12/Banner1440_4.png
banner1440_4

Agenda omgeving

Kunstroute in het Spaarbankbos

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/172011/Kunstroute-Spaarbankbos-De-dagelijkse-wandeling-wordt-erdoor-opgefleurd

Groeten uit Fluitenberg

Wij vinden het altijd leuk om te horen en terug te lezen in het gastenboek hoe gasten het verblijf in Keetje hebben ervaren. Afgelopen weekend ontvingen wij een filmpje over een ervaring in Keetje. Fantastisch!

OPEN!!!!

De vorst is uit de grond en het voorjaar hangt in de lucht!

Wij zijn weer open. Van harte welkom!

Volop gezelligheid deze zomer!

Het lijkt wel of iedereen op de fietst stapt en Nederland / Drenthe verkent…wij worden dagelijks gebeld met de vraag of wij nog plek hebben…

Helaas hebben wij maar 2 bedden beschikbaar. Dus wees er snel bij!  Mocht je een eigen tentje hebben, dan is dat natuurlijk een optie, daarvoor hebben wij ruimte genoeg. En ook dan kunnen wij voor een ontbijtje zorgen en bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Huuske ( douche en wc). In overleg is het zelfs mogelijk dat wij zorgen een tentje , slaapmatjes en slaapzakken.

Het kan weer….

Echt winter hebben we tot nu toe niet gehad…we trekken de stoute schoenen aan en sluiten het water dit weekend weer aan! Keetje kan weer open. Ondertussen druppelen de reserveringen alweer binnen. Wij hebben er weer zin.

 

Het is bijna zover….

De vorst lijkt voorbij…het water is weer aangesloten…de komende week maken we alles weer klaar voor het nieuwe seizoen!  Als alles volgens de planning verloopt zijn we vanaf 9 maart 2019 weer open!

Teun

Sinds 5 oktober 2018 woont Teun bij ons. Teun is een Friese Stabij en is geboren in Mantinge op 8 augustus 2018.

 

 

Gesloten..

Afgelopen weekend ontvingen wij onze laatste gasten van dit seizoen in het Keetje…een zonnig, maar koud weekend. Nu we de wintermaanden ingaan en de kans op vorst aanwezig, sluiten wij de deuren van het Keetje en het Rustpunt. We hebben een mooi seizoen gehad, veel zon, veel gasten met prachtige verhalen, dat blijft toch waardevol! De komende maanden genieten wij nog na van al deze mooie ontmoetingen en bereiden ons voor op een nieuw seizoen.

De vlag hangt uit…..

Woensdag 11 april verwelkomen wij onze eerste gasten van dit seizoen!

All-focus

Klaar voor een nieuw seizoen!

Wij zijn er klaar voor. Alles weer schoon en fris. 

All-focus

All-focus

All-focus

All-focus

All-focus

« Oudere berichten

© 2021 B&B Keetje — Webdesign door J9 design | Inloggen

Omhoog ↑